Jsme spojení

Zobrazení základní konstrukce struktury života v Univerzu.

Snad víc než kdy jindy čelíme nyní nutnosti uvědomit si (pochopit a vědomě přijmout) vzájemné propojení na nejhlubší možné úrovni a nejvyšší možné rovině, které se společně jako dvojaká živá spirála vinou v nekonečně plynoucí přítomnosti a kouzelně proměňují v Jednotu. Spojeni tenkými vlasy života, píšeme náš společný osud, drže se navzájem v rukou, které mají moc milovat i ničit.

Denní mapa letů na Zemi.


Pokora, se kterou přistupujeme k tomu velkému co nás převyšuje je zrcadlem naší vlastní připravenosti přijmout holý fakt bytí bez jakýchkoli příkras, ideí a popisů. Jsme spojení v tom nejzákladnějším - životě - který si nárokuje se zachovat. Střed spojení, díky kterému jsme schopni překonat rozdíly kultur, ideologií, náboženství, ras a časových pásem dlí v naší nejobyčejnější lidskosti. Vzít v úvahu, vzít na vědomí a vzít na milost.

Facebooková propojení po celé planetě Zemi.


Uměle vytvořené a masivně podporované obrazy vzájemných fóbií, strachů, antipatií a nenávistí začínají blednout tváří v tvář obyčejné lidské schopnosti se domluvit. Nepotřebujeme prostředníky, ani experty. Máme svůj vlastní hluboký cit (smysl), který nás dokáže vést. Spojení se sebou ve své prazákladní moudrosti těla převyšuje všechny zákony a nařízení, dokáže rozlomit všechny zámky a otevřít všechny dveře. Nese v sobě totiž nejvyšší kód - kód zachování se.



Všichni máme své místo a všechny cesty 'tam ven' vedou ve skutečnosti 'sem dovnitř' k nám samým. Přímo do našeho středu. A tak co vyšleme, se nám v zesílené podobě vrátí. Není nikdo, koho můžeme obvinit, není nikdo koho můžeme žalovat, není nikdo komu můžeme spílat. Vše co děláme a dáváme druhým, děláme a dáváme ve skutečnosti sobě samým. Jsme spojení a v tom se skrývá největší současná naděje i síla.

P.S. Zpráva o historickém milníku na cestě k soběstačné jaderné fúzi je tak vlastně už jen malým dodatečným úsměvem, zachyceným v koutku, a vyslaným 'tam ven'. Děkuji. ♥

Prispej
Pinterest