Jsme kosmickými vnímači


Motto: Dar duševní síly pochází od Boha. Jsme božské bytosti a pokud dokážeme svou mysl soustředit na tuto pravdu, zůstáváme naladěni na obrovskou sílu.
Nikola Tesla

Poprvé jsem to skutečně naživo ucítil asi před půl rokem, na jedné ze šamanských výprav do prastarých hlubin Divoké Šárky. Při jednom šamanském bubnování na 'mém' silovém místě se ve mně něco velmi jemně a zvláštně otevřelo a 'přeladilo' na jiný typ reality. Žádná zvláštní vize, žádný zvláštně znepokojující vjem, jen takové jemné vnitřní přeladění na 'jiné vlny'. Trošku jsem se toho nejdřív lekl, přece jen nejsme běžně zvyklí na to, aby k nám příroda 'promlouvala' naživo jedna ku jedné, rychle jsem se ale uklidnil a pojmenoval si to pro sebe 'šamanské rádio'.



Před dvěma dny jsem měl v rodném městě Rýmařově pozoruhodný živý sen. Uprostřed noci 'něco' přišlo do naší kuchyně. Ozvalo se to zvláštním zvukem [lupnutím jako když se něco protrhne nebo zlomí], který mě probudil a posadil na postel. Tři děti, které se mnou spaly v místnosti se začaly probouzet, ale ne zcela. Bylo to zvláštně přítomné a projevilo se to živě v našem snění. A pak ke mně přišel jeden z těch hlubokých objevů, jež bývají doprovázeny pocitem nesmírné extáze, pramenící z faktu, že do těla Člověka vstoupí energie čistého poznání, jež znělo: "Otevřeme li se jinému typu bytí, přijde, protože se cítí být pozváno." Moc hezky o tom mluví Jason Silva ve svém videu s názvem 'Jsme kosmické příjimače'.