SIRIUS: Nejsme sami ve vesmíru, ani zde na Zemi


Motto: Nejdříve vás ignorují, pak se vám smějí, pak s vámi bojují a pak vyhrajete.
Mahátma Gándhí

"Je čas dozvědět se pravdu: ve vesmíru, ani zde na planetě Zemi, nejsme sami. Země je opakovaně navštěvována pokročilými mezihvězdnými civilizacemi, jež mohou cestovat jinými rozměry, rychlostí větší, než je rychlost světla. To, co jsme se od nich naučili o energetickém pulsním pohonu, může být pro lidstvo vstupem do nové éry, ale mocní tohoto světa potlačují veškeré informace s cílem udržet si nadvládu. Je na čase, abyste se dozvěděli pravdu... a tento film ji odhalí."

To jsou slova Dr. Stevena Greera,zakladatele celosvětového hnutí a Centra pro studium mimozemské inteligence, jenž nyní pracuje s filmovým producentem Amardeepem Kalekou a jeho týmem v Neverending Light Productions na výrobě jednoho z nejvýznamnějších filmů naší doby. Tento film odhaluje příběh, jenž nebyl nikdy vyřčen: Země je opakovaně navštěvována bytostmi z jiných světů, kteří jí, ani jejím obyvatelům nijak neškodí, ale naopak ve skutečnosti projevují obavy o budoucnost lidstva. Zástupci světového vojensko-průmyslově-finančního komplexu jsou s nimi ve spojení již déle než 60 let a tyto kontakty udržují v tajnosti kvůli zájmům průmyslu a zachování současného společenského uspořádání. S odtajněním těchto kontaků totiž přichází ke slovu technologie, jež je s to změnit svět jak ho známe a přinést lidem energetickou nezávislost a svobodu.

Díky Kickstarteru se podařilo nasbírat potřebné finance na dokončení projektu, na jehož premiéru se můžeme těšit v červnu tohoto roku. V této souvislosti zmiňuje Dr. Greer zajímavou informaci, že ve filmu bude poprvé ukázáno původní, zcela zachovalé tělo zemřelé mimozemské bytosti, kterou sám podrobně zkoumal a nechal zkoumat lékaři a odborníky z uznávaných institucí. Dr. Bravo, Dr. Ted Lorder, Prof. Emeritus Univerzity v New Hampshire a další vědečtí pracovníci, jež si prozatím přejí zůstat v anonymitě, ověřovali a prováděli veškeré dostupné vědecké testy, aby prokázali, že se skutečně jedná o mimozemskou bytost humanoidního typu a nikoli o člověkem vytvořený podvrh. Faktem je, že na mnoha místech naší planety byly stejně vypadající bytosti rituálně uctívány jako bozi, neno duchovní bytosti předků a těla mimozemských bytostí se anatomicky dokonale shodují s těly 'pohanských' figurek, vystavených ve vatikánském muzeu, nebo se sochami kava kava z Velikonočního ostrova. Pokud to celé není jeden velký humbuk, tak to vypadá, že tohle léto bude doopravdy horko...