První skutečný test osobnosti

Pokud právě teď něco děláte, přestaňte s tím. Pokud jste na odchodu, sedněte si. Pokud jste roztěkaní, soustřeďte se. Jste li smutní, nalaďte se. Prožíváte li strach, na chvíli jej odhoďte. Přichází jedinečná příležitost prožít svoji skutečnost a něco ve svém životě bezúsilně změnit. Sledujete první skutečný test osobnosti a začínáme právě teď.

Instrukce: Zadívejte se po dobu dvou minut na obrázek níže. Během sledování obrázku se maximálně uvolněte a hluboce prociťte to, co se ve vás odehrává. Přivřete oči a prohlížejte si obrázek tímto způsobem - pusťte k sobě trochu denního snění. Ciťte to, co vám nese a zažijte se během jeho sledování. Čas začíná běžet právě teď...



Výsledek testu:
Pokud jste během sledování pocítili někde uvnitř sebe byť minimální záchvěv krásy, radosti, smutku, touhy, něhy, volnosti nebo štěstí je to skvělé - pořád jste živé a cítící bytosti, které mají naději. Vezměte pocit, který vám sledování obrázku přineslo, zesilte ho a rozšiřte. Zavolejte někomu, obejměte někoho, potěšte někoho, řekněte někomu něco pěkného. Pošlete vědomě do svého světa zprávu o tom, že Člověk na Zemi má stále ještě naději, protože svět je skvělé místo pro život. Do 24 hodin se ve vašem životě objeví malý zázrak. Nepropásněte ho! Hodně štěstí.